Drömmen om en egen pool.

Sponsrat inlägg  i samarbete med Poolgiganten.

Vilken härlig sommarvärme  vi har i landet just nu.

Vilka sommar dagar det har varit sista tiden. Sol och väldigt varmt och skönt. Jag bara älskar svensk sommar när den är som bäst. Nu är det inte lång tid kvar innan det har blivit dags för semester och vi har mycket planerat på hemma plan detta år med. Bland annat mycket bad runt i kring där vi bor då alla i familjen älskar att bada.

Vi kommer åka iväg en vecka till en utav mina bästa vänner det ska bli så skönt. Det bästa är att dom snart är klara med sin pool som dom håller på med för fullt. till att vi kommer då kan barnen passa på att bada varje dag om dom vill. Dom har planerat sitt pool bygge ett tag nu. Jag fick vara med och bestämma plats och formen på poolen. Den blir verkligen så fin och lagom stor. Dom valde tillslut att dom skulle bygga in den i altanen vilket jag tyckte var en bra ide.

Drömmen om att kunna få ha en egen pool.

Jag önskar att vi kunde ha pool här hemma så man kunde svalka sig i dom här varma sommardagarna. Friheten över att slippa ta sig någonstans och bara kunna öppna dörren och gå ut. Jag föredrar att bada i pool framför hav då jag i grund och botten är en riktig badkruka.

Det finns så många smarta tillbehör till din pool idag en förr. Till exempel så finns det robotdammsugare som sköter rengöringen åt dig. Samt så finns det smarta pool värmare som du kan bestämma vilken temperatur som passar dig bäst när det är dags för ett dopp.

Ta hjälp av proffsen skaffa dig rätt pool och tillbehör.

Om du går i tankarna på att skaffa en pool eller skulle vara intresserad över att veta vad det skulle kosta så kan jag rekommendera att du kikar in på poolgiganten. Dom har bra service och allt du kan tänkas behöva för din pool. Dessutom har dom många års erfarenhet av just pool bygge. Det ska både kännas tryggt och enkelt att bygga sin pool.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *