Okategoriserade

Dagarna bara rusar förbi.

Jag älskar när jag får ta fram den kreativa sidan i mig.

Det har varit en intensiv men rolig vecka minst sagt. Har hunnit med så mycket och jag känner mig så dränerad på energi just nu. Dagarna bara springer förbi att man ibland måste tänka vad det är för dag i dag. Jag har haft två sjuka barn här hemma som har smittat om varandra. Som tur är så klarade resten av familjen sig från att bli sjuka.

Skolan har varit tuff med svåra prov men vi har också haft modelldagar. Jag älskar när vi har dessa dagar att få vara kreativ och hitta på saker själva. Samt jobba mera självständigt och lösa problem. Jag hade med mig fina Nettan i onsdags som fick en ny färg i håret.

Jag blandade till en egen komponent då färgen jag hade tänkt var slut. Det fick bli en mellan brum med violett i botten sen en brun mahogny och violett till längderna. Sedan klippte jag lite toppar och klippte upp det en bit  så att håret skulle få mer volym och upplevas som längre. Det va så himla roligt att få leka runt lite. Och vem älskar inte när man har någon i frisörstolen som säger gör vad du vill.

Äntligen fick jag lite egen tid med min barndomsvän.

Idag efter mitt läkarbesök så träffade jag min barndoms kompis Maria för en god lunch och då vi inte sets på ett tag hade vi mycket att prata om. Vi åt en favorit som vi har som en grej  det är så klart RÄKMACKAN.

Så trött på att vara trött.

Jag berättade då för henne om hur trött jag är nu för tiden, det är som att min trötthet är kronisk. Det spelar ingen roll hur mycket jag vilar eller sover. Ni kanske vet känslan när man är trött på att vara trött. Maria kan mycket inom kost och träning så hon rekommenderade mig att testa Supanova som hon jobbar med. Den är fullproppad med massa bra vitaminer och mineraler. Dessutom gör den dig piggare och är bra för hud,naglar och hår. Är super spänd över att testa och se om den kan hjälpa mig att få tillbaka lite energi i vardagen. Håller er uppdaterade.

Nu sover alla här hemma och jag måste sätta mig med lite plugg så det blir gjort inför helgen. Imorgon är det en ny dag och nya möjligheter. Jag behöver en herre/kille som kan tänka sig att vara modell på onsdag 7/8 så om du läser detta och vet någon lämna en kommentar.

Trevlig kväll !

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *