Det finns många sätt att plugga

Vilket sätt tycker du är bra ?

Många pluggar i dag när det gäller olika saker. Du kanske går i skolan och måste plugga, eller du behöver plugga något på ditt arbete då du ska byta tjänst. Och det kan du göra på många olika sätt. Du kanske också håller på och övningskör och måste läsa körkortsboken för att kunna göra prov på Trafikverket.

Om du redan övningskör så har du kommit en bit på vägen. Men du måste också träna på alla trafikregler, vägmärken och göra små tester emellanåt. Men du kanske inte vill åka iväg till trafikskolan hela tiden för att göra dessa test. Dit kan du åka i ett senare skede när du känner dig redo.

Plugga på mobilen

Du kan ha all information du behöver direkt i din mobil via en app som finns att ladda ner gratis på Google Play eller App Store. Det är Teoricentralen som har gjort denna app och du kan också ladda in på din dator med din mailadress.

Ditt medlemsskap är gratis när du loggar in och då kan du också göra ett visst antal frågor och får då veta hur mycket du redan kan eller inte kan.

Nu kan du lägga undan den där boken du köpt och du behöver inte heller anteckna en massa för allt finns i appen. Läs trafikregler i alla de former som är lätt att hitta i olika kapitel. Dessutom ser du också hur långt kapitlet är ifall du kanske står i en kö. Du står och väntar och vet inte om du hinner läsa klart.

Lättheten med att klicka runt på sidan mellan regler, vägmärken och prov är enkel. Och har du frågor som du länge tänkt på kan dom finnas i faktabanken som du hittar på deras sida.

När du gjort ett prov får du tillbaka svar på dessa med förklaringar så att du förstår vad du svarat för fel eller rätt. Du får också statistik över dina prov så att du ser hur långt du kommit. Och du behöver inte oroa dig för att du får upp samma fråga igen för frågorna uppdateras dagligen. Och ju oftare du går in på appen och svarar på frågor får du svårare och svårare frågor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *