Okategoriserade

Nu är äntligen sommaren här.

Ny månad och sommaren är äntligen här. Det har varit fullt upp här hemma. Har hunnit med att fixa i ordning balkongen som nästan är klar bara lite små fix kvar. Sen har min mellersta dotter hunnit fylla sju år. Vilket vi firade med smarrig jordgubbstårta.

Jag är helt lyrisk över att värmen är här. När det är varmt ute så mår jag som bäst. Det är så härligt när man kan sitta ute tills sent på kvällen. Jag har distans i skolan och passar på att ha lektionen ute. Det är väldigt intensivt i skolan just nu.

Igår låg jag med migrän hela dagen. Den är så fruktansvärt jobbig och jag måste ligga i ett mörkt och tyst rum. Idag känner jag mig överkörd och tung i huvudet. Som tur är så blev jag inte illa mående igår då återhämtar jag mig snabbare. Får oftare migrän nu en förr. Innan kunde jag ha migrän två gånger pr år. Men nu så får jag ett anfall varannan månad.

Nu ska jag snart ha lektion en ska jag iväg och köpa en present till en student som vi ska fira imorgon. Men först ska jag avnjuta min kopp kaffe i solen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *