Okategoriserade

Älskar en bra start på veckan

Måndag morgon och humöret är på topp.

I morse vaknade jag med super mycket energi. Och jag hade en riktigt bra dag i skolan med. Började dagen med prov i anatomiska förutsättningar. Jag vill hoppas och tro på att jag fick godkänt. Det blev inte så mycket plugg i helgen då min vän och hennes barn kom på besök. Älskar när dom kommer och är med oss i några dagar. Det blev mycket lek och stoj.

Idag fick vi äntligen leka med lite färg på skolan. Det var dags att färga permanentdockan och jag valde att färga botten mörkt blå och längderna lila men färgen tog lite dåligt. Så det blev mer en grålila men blev ända bra och fina skiftningar. Jag valde att använda  en semipermanet färg det är ett färg balsam som tvättas ur efter några tvättar. Kan starkt rekommendera dig med ljust hår att testa och leka med färger. Det är så kul och du kan blanda precis vilka färger du vill, och vill du ha en ljusare pastell liknade färg kan du spä ut den med vanligt balsam. Verkningstiden är 5-10 min

Avsluta kvällen med en varm dusch och en stund framför tv:n

Nu ska jag sätta mig med det sista jobbet för idag sedan ska jag plocka undan här hemma och ta mig en varm dusch och sätta mig framför tv:n ett tag koppla av och vila fötter lite. Det är påfrestande att stå upp hela dagen men opassande skor.

Imorgon ska jag ha distansstudier och sen fixa med lite andra saker samt så blir det lite mera jobb och sen tänkte jag passa på att umgås och mysa lite med barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *