Okategoriserade

Fredags feeling

Äntligen Fredag!

Vilken intensiv och rolig vecka det har varit. Har hunnit med så mycket men ändå inte fått hälften så mycket gjort som jag velat.  Det har varit en bra dag i skolan med. Vi hade våra första modeller på Plats. Jag hade med min syster dotter och det var så skönt att ha någon man känner första gången man ska klippa på en riktig människa. Samt så var det så kul att vi fick hänga med varandra hela dagen.

Jag valde att klippa två klippsätt på henne och fick godkänt på båda. Sen har vi också börjat en ny kurs i färglära ett tungt och stort ämne. Igår va jag in till skolan och skrev prov på just detta. Har inte fått svar på hur det gick men jag hoppas att jag klara det.

I veckan har jag också fått hjälp med att färga och klippa mitt egna hår. Har haft rött hår väldigt länge nu och jag kände att det va dags för nått nytt. Den röda färgen är väldigt svår att få bort så vi fick kämpa men är så nöjd över resultatet.

Nu ska vi äta middag ihop här hemma. Barnen har önskat hemmagjorda hamburgare och sen ska vi passa på och mysa med popcorn och film. Helgen blir också lugn med barnen och vi har inga direkta planer förutom på söndag då ska jag iväg en sväng.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *