Okategoriserade

Nu händer det på riktigt.

Då var det ny vecka igen men så fort det går. Lite som vädret man upplever alla årstider på en gång just nu. Det har blivit så fruktansvärt kallt igen. Men vi får hoppas att värmen vill komma tillbaka snart. Det har gått bra för mig i skolan och vi är redan klara med våran första kurs.

Nu händer det, Vi ska börja ta med modeller för att klippa och styla. känns så himla roligt men också nervöst men vi måste öva för att bli både snabbare och säkrare. Vi kommer att ha två dagar med modeller som man ska ta med sig totalt fyra stycken. Eller försöka göra två olika klippsätt på en modell och då behövs bara två.

Nästa kurs som börjar imorgon är färglära det ser jag verkligen framemot . Äntligen dags att få färga och forma och att få vara kreativ på riktigt. Samt så kommer vi träna på mer permanent och det är inget jag tycker är så speciellt roligt. Det är skit tråkigt att rulla permanent rent ut sagt.

Idag lärde vi oss att föna fönvågor det var också väldigt psykiskt påfrestande innan man verkligen fick till det. Men min herre blev tillslut helt okej fin ändå.

Mer bilder på både allt mitt arbete kommer komma upp här på bloggen så småningom och självklart på mina modiga modeller. Om du vill komma till skolan för att vara modell är du välkommen att kontakta mig och det är helt gratis . Det går också bra att boka in dig på kundpass i skolan till ett reducerat pris för både klipp och färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *