Okategoriserade

Söndag och imorgon börjar en ny vecka.

Natur, Växter, Wildflower, Min Röv, Blommor, Våren

Den här veckan har varit minst sagt intensiv. Mycket i skolan och sen tog jag på mig extra jobb. Så det blev jobb hela helgen. Kan verkligen sakna att jobba och så fick jag träffa alla mina fina kolleger igen. Dom har jag saknat.

Imorgon är det äntligen måndag igen. Jag brukade hata måndagar förut men nu bara älskar jag dom. Jag känner mig verkligen kreativ just nu. Dessutom ovanligt pigg i kroppen. För ett tag sen bestämde jag mig för att sluta dricka coca cola. Tyckte till en början att den inte var någon skillnad. Tills nu när det gått lite över två månader. Är mycket piggare och har inte samma socker behov längre. Samt så försvann också huvudvärken.

Min nya favorit är bubbelvatten helst smaken rött äpple eller en vitamin lime /kaktus. Nu ska jag ladda om till en ny vecka och försöka hinna med lite träning också. Samt lite mera promenader om vädret tillåter.

Idag var jag med mannen och barnen och handlade lite saker till balkongen. Vill bara sätta fart och fixa i ordning den nu men jag lär få vänta ett tag till. Det ska komma mer snö här i natt. Jag vill ju helst ha vår och mycket sol nu. Så man kan sitta ute njuta och grilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *