Okategoriserade

Påsk firande och mini semester

Tar tåget norrut med barnen.

Nu är det äntligen påsk och våren är på riktigt här. Men det är fortfarande lite kyligt ute då det blåser mycket. Idag satte vi oss på tåget för att hälsa på min bästa vän och hennes två barn. Hon har flyttat tillbaka till sin hemstad igen så vi ses inte lika ofta längre. Vilket är väldigt tråkigt. När hon bodde i Uppsala så sågs vi nästan varje dag. Ock jag saknar henne så mycket. När man har barn så är det inte så lätt att bara åka. men jag tar varje tillfälle i akt.

Minstingen som älskar att åka tåg.

Vi ska bara umgås äta god mat och godis så klart. Mina tre barn är med mig. Dom är så förväntans fulla över dom här dagarna som vi ska vara här. Min minsta älskar tåg han kan stå i timmar och bara titta på alla tåg som åker förbi och idag såg man lyckan när ficka åka två tåg. Det passar perfekt att åka iväg en helg det ska bli skönt med lite miljöombyte för en stund. Samt att få koppla av lite och ladda batterierna.

Det har varit två hektiska veckor minst sagt. Men jag älskar när det är lite fart och det händer mycket. I skolan har det varit mycket också. Det är mycket nytt att lära sig och ett helt nytt språk känns det som. Vi har redan hunnit med två prov på dom här två veckorna.

Hoppas att ni alla får en mysig påsk med nära och kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *