Okategoriserade

Onsdags feeling och humöret är på topp.

Hålla i saxen för första gången på riktigt och ett klipp i fingret.

Tänk att halva veckan redan har gått. Idag fick vi äntligen hålla i saxarna och börja klippa. På docka då så klart eftersom det va första gången för många. Och japp jag och några till lyckades så klart klippa oss i fingret. men det blev bara lite ytligt för min del och det är jag glad över.

Dockan som vi klippte på var en herr docka som vi alla döpt till olika namn. Min fick heta Hasse tycker att han ser ut som en Hasse. Tjejen som stod bredvid mig döpte sin till Jesus med “spanskt uttalande” Så roligt.

Imorgon har vi vårat första prov i skolan. Är väldigt nervös ibland undrar jag vad det är jag håller på med egentligen.  Igår passade jag även på att hoppa in och jobba extra i kassan på hemköp. Det va så roligt att träffa mina kollegor igen efter en vecka. Tanken är väl att jag ska försöka jobba så mycket det går fast att det kan vara lite svårt med heltids studier och tre barn här hemma. Men jag hoppas att möjligheten kommer att finnas att kunna hoppa in när det behövs.

Nu ska jag ta och plugga klart innan det är dags att gå och lägga sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *