Februari och vi hälsar mars välkommen

HEJ på er alla där ute

 

 

 

Äntligen har solen kommit tillbaka . Isen och snön börjar försvinna. Min tomt ligger i skuggan av stora träd vilket gör att istiden blir kvar längre än många andras trädgårdar .Har redan burit ut trädgårds  möblerna  trots istid fortfarande kvar  och taget en fika i solen .Så härligt att bara njuta av solen fåglarna .

 

FÅGELHOLKARNA

Barnbarnen var här och vi satte upp 9 nya fågelholkar för olika fåglar som min far snickrade ihop av spillvirke när han hälsade på. Vi får hoppas fåglarna blir nöjda med dom nya bostäderna . Sån otrolig lyx att fortfarande ha en pigg pappa som har orken kvar .Och kan hjälpa mig med lite av varje.

Odlingen har gått bra omplantering av tomaterna några blommor och rabarberna. Vi har också startat lite i gröna växthuset med dynga från djuren. För att få igång värmen och växtkraft i jorden. Så att jag kan så sallad, rädisor och  lite andra växter som senare ska ut på landet. De är alltid lika roligt och spännande att starta igång odlingen och trädgården varje vår. De ger mig ro och glädje.

Nu går vi in i mars månad  och de är dags att  se över ved förrådet. Och planera för ved processen fälla träd och kappa i rätt längd för vedspisen i köket .

 

Ta hand om er tills vi hörs igen  / Stina

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *