Det är bra att ta till kosttillskott om du saknar det i maten för att din kropp ska fungera och må bra.

Sponsrat inlägg i samarbete med Topformula.

 

Idag träffade jag en vän och vi bestämde oss för att äta lunch ihop. Det va väldigt länge sen vi sågs så det var något jag verkligen sätt fram emot. Vi gick till en sushi restaurang här i stan och åt. Då jag själv inte äter fisk på grund av att jag inte gillar smaken så tog jag ett vegetarisk alternativ. Det var super gott och vi hade en trevlig stund. Vi pratade mycket om hälsa och välmående.

Godis fast ändå inte.

För att jag inte gillar fisk så ser jag till att få i mig omega 3 i kapselform istället. Samt så brukar jag också ta  multivitamin och extra järn. Just omega 3 är viktigt för vår hjärna, hjärta och immunförsvaret. Tycker att det är smidigt att kunna ta en tablett eller kapsel och veta att jag får i mig precis allt det jag behöver.

Till barnen här hemma har jag multivitamin i tugg tablett då minstingen inte kan svälja tabletter eller kapslar än. Dessutom är dom både fina att titta på och dom smakar godis. Så det är perfekt för att få i barnen extra vitaminer.  Jag brukar kunna ta någon i bland också för att jag tycker att dom är så goda.

Topformula har billiga priser och gratis frakt.

Jag kan rekommendera att ni kikar in hos Topformula dom har allt som man kan tänkas behövas och till väldigt bra priser och dessutom har dom fri frakt på allt. Kanske behöver du fylla på med någon multivitamin eller annat som kan tänkas behövas hemma. Alla typer av vitaminer är bra för oss människor och en del till och med livs viktiga.

Själv tänkte jag  beställa solbrun kapslar i min nästa beställning. Förr blev jag jätte brun på sommaren men nu dom senaste åren har det varit svårt att få den där fina bruna färgen som jag vill ha. Eftersom kapslarna innehåller betakaroten så hjälper det till att få en jämn och fin färg samt så ger den huden ett fint lyster då den är proppad med vitaminer bland annat vitamin E. Så nu är det den perfekta tiden att börja boosta kroppen innan sommaren är här.

Nu har det blivit dags för mig att börja laga middag. Sen blir det lite läxor med barnen och planera allt för morgondagen. Dagarna bara flyger förbi och tänk att det snart är helg igen. Man får passa på att vistas ute i solen så mycket som man bara kan nu och ladda på med ny energi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *