MLM företag och nöje utomhus

Jag är en vuxen kvinna och jag jobbar deltid med MLM företag.

Jag blev en gång inbjuden till ett MLM företag av min chef som hade trötta på sitt eget jobb.

MLM Företag
Vill du också nätverka och samtidigt utvecklas med MLM företag så kan du också var med oss på våra utflyter. Denna gång ska vi ta och flyga som fiskmåsarna och skratta som dem också.

Ledningen

När det går bra för oss så brukar ledningen bjuda oss på semester utomlands. Då är det utvalda medlemmar som får följa med som har varit väldigt duktiga det gångna året. Jag är givetvis en av dem som på senare tid har blivit inbjuden allt oftare på sådana resor.

Svårt med resor i år trots lyckade MLM jobb

I år har det varit lite svårt att åka på dessa resor trots att man har varit duktigt. Om vi ej kan åka utomlands så får vi roa oss här i Sverige. Dessutom vi som bor i Uppsala kan roa oss lite extra. Även ni som bor i Stockholm kan roa er lika bra såsom vi roas oss här. Pandemin har också varit mest restriktiva mot oss som bor i Uppsala och Stockholm detta för att vi är de som blivit mest utsatta för denna Pandemin som råder.

Våra MLM jobb

MLM företag har blomstrat då folk har börjat nätverka digital och inte längre gå gå på några nätverksträffar. Jag är så klart en av dem som inte har kunnat gå på några nätverk.

Nu är det slut på det och det finns andra sätt att nätverka genom att umgås utomhus är något säkrare sägs det. Därför ska jag passa på att ta med mitt nätverk till att flyg en Vindtunnel utomhus och sväva i luften.

Jag ska skicka mail till mitt nätverk i MLM

Man kan även maila ut till sitt nätverk om detta event och se hur många som anmäler sig. Väl därframme kan man både lära känna varandra bättre, nätverka och även ta med sig sin matsäck dit. Ta inte med er för mycket mat då ni även ska kunna sväva utan att känna er övermätta på mat. Det räcker med en banan, lite yoghurt och kanske lite müsli mer än så behövs inte.

Ät lagom mycket mat innan ni flyger

Ät heller inte direkt när ni ska prova att flyga utan gör det helst efteråt så att ni kan njuta för fullt med att bara koppla av och känna hur det känns att flyga omkring som duvor. Eller så kanske ni kommer känna er som fiskmåsar som låter som att de skrattar hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *