Hösten är här nu.

Hej på er alla där ute

Hösten är en tid då allt ska in. Och jag vill ställa 0trädgården iordning inför vintern. Även denna års tid har sin tjusning. Kvällarna är mörka och vi får äntligen tända eld i spisen och känna värmen sprida sig i stugan. Sitta och dricka en kopp te i skenet av dom tända ljusen och känna sig nöjd med dagens arbete.

Vilken underbar dag igår, vi hjälptes åt att börja plocka in möbler och vattentunnorna.  Rensa ur rabbaterna och la på jord för att växterna ska få ett vintertäcke.  Och hoppas att dom kommer åter nästa år och sprider samma glädje med sin underbara blomster prakt. Idag har jag den stora glädjen att få ha mitt äldsta barnbarn hos mig. De har kommit välbehövligt regn inatt och de fortsätter regna. Så de blir pyssel i stugan idag.

Önskar er alla en bra dag.

Stina

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *