Nu har jag startat

Hej på er alla där ute. Nu denna vecka har jag startat min resa mot ett lättare jag.

Gick med i Healtpoint  (live better, feel better) hösten 2019 och miste då 7 kg .som  inte har kommit tillbaka sedan dess([så skönt med tanke på alla andra metoder jag försökt och kilona har kommit tillbaka i dubbel uppsättning) .körde en omgång till nu på vår kanten 2020 och miste åter 3 kg . Jag vet att på de här viset att gå ner i vikt så hinner min hjärnan med och jag lär mig att äta lagom. Min kropp hinner också med i processen. Under hela resan har jag en coach som vägleder och stöttar mig. Äter också under den här tiden kosttillskott. Som är organiskt framtagna, företaget som odlar produkten är med från frö till färdig produkt och äger självklart marken dom odlar på, ( kosttillskott som många av oss borde äta dagligen med en tanke på vad vi äter)

Du är bäst

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *